Friday, 22 August 2014

OGOS SUPER SPECIAL : GLA COMPLEX

 Shaklee: Aug'14 Buy 6 Free 1 Promotion - GLA Complex

# subur

# cantik

# jerawat

# pori kulit terbuka

# lancarkan haid

# kawal selia hormon

# anti cyst dan fibroid

# ubat nyaman untuk menopos

# kecil lemak pinggul peha pinggang dan selulit

Wah wah wah....dan wahhhhhhh

Saya suka promo GLA..Barang baik yang agak ber kos bagi saya.. selama ni beli untuk pakai sendiri... tapi bulan ni boleh dapat lebih untuk jimat

Yeaayyyyyyyyyy  ♥♥♥♥♥GLA.. Rasai sendiri..anda pasti sukakannya

Info & order :

012-9488 265 EMELIA

PCOS ?? CYST ?? FIBROID ???

PCOS ? Cyst ? Fibroid ?

Jerawat ? Senggugut ? Haid tak teratur ?

Menopous ? Selulit ? Lelemak di pinggul, paha, pinggang dan
 betis ?

Ketidak suburan ? Darah nifas tersekat tak lancar ?

Semuanya boleh terjadi akibat gangguan hormon tidak stabil dan menjejaskan kesihatan sesetengah kaum wanita terutamanya.

1-2 biji GLA sehari mampu merawat masalah liang pori terbuka, melembapkan kulit , awet muda, diperkaya asid Omega 6, minyak bunga saflower dan borage , dan Vitamin E menjadikan GLA Complex lebih baik daripada EPO (evening primrose oil).

________________
Berikhtiar semuanya dengan izin Allah.

INFO & ORDER :

Emelia Jamaluddin

SMS WA 012 -9488 265

Ladang Vitamin: membina kesetiaan melalui kualiti

Saturday, 16 August 2014

Company statement

Rata rata orang repost dan share pasal boikot Shaklee.

Tahniah. Itu adalah pilihan anda dan ssemua orang berhak atas pandangannya.

Dah lama saya simpan statement ini, dan terbaru video ucapan CEO Shaklee Roger Barnett di hadapan 302 orang wakil dari Shaklee Malaysia SEMALAM 16 ogos 2014.

Shaklee tiada kaitan direct atau indirectly dengan mana mana konflik pertubuhan, negara atau agama. Ia syarikat memfokus pada menaikkan taraf kesihatan.

Seramai 302 orang dari Shaklee Malaysia ( 8 buah bas) mengikuti  Shaklee Global Conference di Long beach , California. Mereka pergi 13 hb Ogos dan akan pulang pada 23hb Ogos 2014.

Shaklee tiada dalam list , atau penerima anugerah mana mana penyumbang kepada zionis Israel. Sila layari info kemaskini dari www.inminds.com lengkap A to Z yang perlu diboikot.

Kalo nak boikot , jujurlah dan jangan ikut ikutan serta bermusim.

Bila kali last makan Mc D? (5%)

Astro kat rumah anda terdesak ke nak pakai ?

Rokok dah berhenti (12% sumbang ke zionis)

Barangan Nestle dah boikot ?

Corelle kat rumah anda made in Thailand?

Tupperware brand anda made in Japan ?

Avon anda syarikat negara mana?

Eh eh facebook ni camana?  Perlu ke tidak ? Dari facebook kita tahu maklumat saudara mara kita dan mengumpul dana untuk Palestin, Syria, Rohingya . Habis nak boikot facebook ke.

Anda semua ada hak dan pilihan nak guna dan boikot. Tapi biarlah berilmu.

Wallahu a'lam. Sekian.

Sunday, 10 August 2014

PENCAIR DARAH VS BABI / KHINZIR

Darah beku @ pencair darah

2-3 hari ni kawan kawan duk bincang pasal suntikan mencairkan darah. Option 1 suntik 1 kali sehari, berkesan dan mesti seminggu.Tapi part yang tak best doktor cakap ada unsur khinzir / babi dalam tu.

Option kedua suntikan yang diambil 2 kali sehari, ada kesan sampingan dan kurang berkesan.

Saya dulu doktor takde pula cakap ada unsur babi dalam tu, yang ni doktor siap bagitahu kawan saya awal awal.

Eh, makin hari makin canggih pulak ubat ubatan ni ye. Sampai kena guna unsur unsur macam tu. Ada yang bagi pendapat ambil je ikut saranan doktor, termasuk bab istihalah yang bukan sekor khinzir dalam tu tapi dah proses.

Ilmu supplemen saya :

# OMEGA GUARD membantu mencairkan darah, sebab tu boleh gantikan nya dengan suntikan tadi. Lagipun kami disarankan tidak mengesyorkan pada wanita yang dah masuk 38 minggu ambil Omega ni, kerana memang membantu mencairkan darah, dikhuatiri komplikasi tunpah darah ketika bersalin.
Seperkara lagi, Omega tidak digalakkan ambil bagi yang dah ambil pencair darah.(warfarin)

Jadi apa kata guna Omega Guard sahaja. Selamat dah satu perkara.

# VITAMIN C SUSTAINE RELEASE  mengelakkan pembekuan darah,antibodi dan penghasilan kolagen.

Jika anda memerlukan supplemen pilihan anda, hubungi saya. Konsultasi percuma untuk pelanggan.

▶▶▶ SMS WA 012-9488 265

▶▶▶ Emelia Jamaluddin

Monday, 4 August 2014

SEMBANG SIHAT : DARAH TINGGI (4)

DARAH TINGGI

# OSTEMATRIX

Sumber kalsium dari Shaklee kaya dengan magnesium, boron, mangan dan vitamin D. Kandungan magnesium mampu merehatkan otot saraf dan defiensi (kekurangan) magnesium menyebabkan berlaku tekanan darah tinggi.

Wanita sering kehilangan kalsium semasa proses kehamilan, menyusukan anak dan pengambilan kafein yang berlebihan juga menyerap kalsium tubuh anda.

Part yang tak best bila kekkurangann kalsium ni "pagar depan cepat roboh " dan terpaksalah tempah gigi palsu..benda macam ni boleh dielakkan sebenarnya..tak susah pun. Jisim tulang merosot seawal usia 30 an..bekalan kalsum yag mencukupi bukann sahaja mmemelihara tulang dan gigi bahkan kandungan magnesium membantu mengawal tekanan darah yang normal.

tak susah pun , 4 biji sehari sebelum tidur. Jika anda dah pun ambiil susu berkalsium tinggi, atau sumber kalsium yang lain boleh kurang kan kepada 2-3 biji saja pil ostematrix tadi.

*nak elak demam bengkak urat sebab mengangkat berat pun boleh cuba telan ostematriix dan b complex, insyaAllah saraf saraf kita terjaga dengan izin Allah.

Info & order :

Emelia Jamaluddin

SMS PM WA 012-9488 265

Ladang Vitamin membina kesetiaan melalui kualiti

Sunday, 3 August 2014

SEMBANG SIHAT : DARAH TINGGI (3)

DARAH TINGGI

# B COMPLEX

Haa...B COMPLEX bertindak meredakan stress, sebagai anti stress dan menenangkan saraf. Tahukah anda B COMPLEX Shaklee adalah vitamin B yang paling lengkap di pasaran? Ia mengandungi semua vitamin B 1-12.

→ agen pencerah kulit pun ada dalam ni...yang mana? Dah tentu B3. Tenaga pun dapat, kulit tona sekata. Ibu hamil , menyusu pun sangat baik amalkan nya. Orang yang dah nak start kerja esok lepas cuti raya yang lama pun boleh ambil untuk tenaga dan mencegah kelesuan. Disyorkan ambil selepas sarapan pagi

Info lanjut :
▶▶▶SMS WA 012-9488 265
▶▶▶Emelia Jamaluddin

Ladang Vitamin membina kesetiaan melalui kualiti

SEMBANG SIHAT : DARAH TINGGI (2)

DARAH TINGGI

#GARLIC antara fungsi nya bertindak secara semulajadi menurunkan tekanan darah tinggi. Kandungan allisin berfungsi seperti antibiotik membantu menguatkan imuniti.

Info lanjut sms whatsapp

Emelia Jamaluddin

SMS WA PM 012-9488 265

Ladang Vitamin membina kesetiaan melalui kualiti

SEMBANG SIHAT : DARAH TINGGI (1)

Sembang sihat hari ni ▶▶Darah Tinggi.

# OMEGA GUARD membantu melicinkan salur darah yang tersumbat, membekalkan sumber omega 3 baik untuk kesihatan mata, jantung, menggalakkan HDL (kolesterol sihat) , membakar lemak dan mencegah pembekuan darah.

Jumpa  lagi ☆☆☆

▶▶▶ Emelia Jamaluddin (inbox )
▶▶▶012-9488 265 (SMS WA )

Ladang Vitamin membina kesetiaan melalui kualiti

Thursday, 31 July 2014

ALFALFA SHAKLEE BANTU MEMECAHKAN ANGIN DALAM BADAN

Angin jahat

Lepas makan pulut, durian, sayuran dan buahan sejuk biasanya badan kita akan berangin. Kalo tak keluar alamatnya merana badan. Sakit lutut, sakit pinggang, sakit dada atau mungkin juga sakit kepala!

5 biji Alfalfa diambil selepas makan bukan sahaja bertindak sebagai anti histamine (anti resdung,gatal alergi) bahkan membantu membuang angin dan memecahkan angin dalam badan.

Selain wangi, Alfalfa sangat terkenal sebagai perapat wanita selepas melahirkan dan merawat keputihan dengan berkesan. Mereka yang mempunyai masalah mulut dan nafas yang berbau juga elok amalkan Alfalfa ini.

Alfalfa raja tunbuhan mempunyai 1001 khasiat . Kesan TERBAIK diambil bersama AIR SUAM yang mencukupi.

*tips mudah ambil air segelas setiap jam untuk keberkesanan fungsi supplemen yang optimum..

PM SMS WA untuk info / order :

▶▶▶FB :Emelia Jamaluddin (inbox sahaja)

▶▶▶012-9488 265

Ladang Vitamin :membina kesetiaan melalui kualiti

Saturday, 26 July 2014

VIVIX BOOSTER KESIHATAN

VIVIX @ BOOSTER

# Booster kawal diabetes

# Booster kawal kolesterol

# Booster kawal darah tinggi

# Booster imuniti

# Booster kulit tegang

# Booster rawat sel sel

# Booster awet muda

1 sudu sehari Vivix akan menjadi booster @ penggalak kesihatan anda.

5 HARI SAJA LAGI VIVIX dengan harga BOOSTER MURAH

▶▶▶ Emelia Jamaluddin
▶▶▶▶ 012-9488 265

PERISAI KOLESTEROL DI MUSIM PERAYAAN

Radikal bebas
-------------

Saraf dan sel sel terdedah kepada kerosakan setiap hari.

# penggunaan pancaran LCD

# pancaran alat potostat

# pemanas air berbentuk minuman atau paip pemanas di bilik air

# pemanas makanan seperti mikrowave dsbgainya

#asap rokok /asap kenderaan

Setakat ni yang terlintas dikepala. Lain lain penggunaan bahan kimia seperti sabun basuh, pencuci pinggan dan pencuci lantai bahkan syampu yang dibuat menggunakan SLS agen penggalak buih.

Hidup memang terdedah kepada kerosakan akibat tangan tangan manusia itu sendiri.

Apa yang boleh kita elak , hindarkan lah. Patut lah orang orang terdahulu jauh dari penyakit dan jangka hayat pun lebih lama.

*berikan 60-90 trillion sel sel anda hanya yang terbaik dalam menentang penuaan selular, membantu memperbaiki DNA yang rosak dengan ▶▶▶▶ VIVIX

6 Hari lagi untuk nikmati harga promosi VIVIX tahun ini.

SMS PM WA ▶▶▶ 012-9488 265

Emelia Jamaluddin