Wednesday, 23 April 2014

tonik kesihatan jantung Coq health memberi tenaga optimum kepada jantung anda

Coq health

Fungsi membantu menguatkan otot jantung untuk mengepam darah.

Mengandungi sumber coq10 tonikkesihatan jantung, membantu pengepaman optima dan memberi tenaga kerana melancarkan aliran darah.

Letih , lesu , migrain kerana aliran darah tak lancar boleh ambil ni.

Esok order coq health sebotol ad orang nak hari gaji untuk kesuburan katanya. Oh ya , di samping untuk kesuburan kerana ia meningkatkan peratus jumlah sperma dan juga baik untuk kesihatan kulit.

Kandungan lain dalam Coq health ialah green tea baik untuk tenaga dan metabolisme, vitamin E baik untuk salur darah dan kesihatan jantung, kesuburan kulit.

Hmm kalo ambil B complex tapi masih lesu mungkin berkaitan tenaga jantung anda.

Cubalah coq health hari ni.. saya cakap berdasar pengalaman menggunakannya. Sampai skang ia wajib ada di rumah.

Nak jadual makan vitamin eksklusif dan free konsultasi , join keluarga Shaklee saya atau beli sebarang supplemwn dari saya..

Emelia Jamaluddin

012-9488265

#mengantukkerappeluhtanpasebabantaratandalemahjantungberdebar2

Tuesday, 22 April 2014

coq health tonik tenaga jantung dan kesuburan lelaki

Coq10

Tahukah anda selain bermanfaat untuk kesihatan jantung coq health meningkatkan peratusan jumlah sperma ?  Ini kerana di dalamnya terdapat selenium dan vitamin E.

Di Shaklee ada Coq health. Sebotol 30 biji .

Coq health #menguatkanototjantung
#kesuburanlelaki
#pengepamanjantungsecaraoptima
#awetmudakecantikankulit

Pm untuk info dan order

Emelia
012 9488265

Monday, 21 April 2014

VITAMIN E SAPU ATAU MAKAN MANA LAGI BEST ?? KESAN TERBAIK !!

Sebelum tidur ambil 1-2 biji vitamin E insyaAllah ia membantu memelihara salur darah anda. Kandungan selenium dan biji anggur di dalam vitamin E membantu menganjalkan pembuluh darah dan ia sangat penting bagi mengELAKkan STROKE.

Bonus ▶▶ kulit lembap. Ada banyak di pasaran air magic pati biji anggur tetapi tak boleh membantu memelihara kesihatan jantung anda. Sapu sapu kat muka jer.

Jadi mengapa tidak anda cuba vitamin E dari Shaklee. Sebotol 120biji...wahh menarik gitu

#vitamineshakleeantikanserkesuburankesihatanjantungkolesteroldarahtinggielaksunburnalaalatabirsuria

Jom sihat bersama Shaklee

Emelia Jamaluddin

Pengedar Shaklee 910243

012-9488265

Ladangvitamin- membina kesetiaan melalui kualiti

VITAMIN E MENINGKATKAN PERATUSAN SPERMA DAN BAIK UNTUK KESIHARAN JANTUNG & ANTI KANSER

VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE

1 BIJI = 400IU

= 1 KG BIJI GANDUM
= 500ML MINYAK SAFFLOWER
= 8KG BAYAM
= 500GM BADAM

▶▶ PESAKIT JANTUNG / DARAH TINGGI  : 2 BIJI SEHARI (800IU)

▶▶KESUBURAN LELAKI :  2 BIJI SEHARI (800IU ) Membantu meningkatkan kiraan sperma

▶▶KECANTIKAN : 1 BIJI SEHARI membantu mengurangkan kedut dan garis halus

▶▶PESAKIT KANSER : 1200IU = 3 BIJI SEHARI anti oksidan , melawan kanser , membantu menghalang pertumbuhan tumor, mengukuh sistem imun.

▶▶TENAGA & SEKSUAL

▶▶ ARTHRITIS - membantu meningkatkan keanjalan salur darah , memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir dan sakit sendi

▶▶PARUT - Memperbaiki bengkak dan ulser kulit.

TAHUKAH ANDA ? ?
=================

Selenium  dan VITAMIN E boleh meningkatkan  PERATUSAN %%%% kualiti air mani dan bermanfaat dan melindungi motilitas sperma.

Belum cuba..belum tahu

Kalau tak cuba mana nak tahu

PM saya untuk supplemen pilihan anda !!

012-9488265   Emelia Jamaluddin

Pengedar Shaklee 910243

VITAMIN E DAN PESAKIT DARAH TINGGI

DARAH TINGGI LAGI

Dulu saya ingat VITA E hanya untuk kecantikan kulit/ parut. Tetapi rupanya kandungan SELENIUM padanya sangat baik untuk

#KESUBURAN
#PESAKITJANTUNG
#PESAKITDARAHTINGGI
#ELAKSUNBURN

Jom hadiahkan yang tersayang Vitamin E ni ♥♥♥♥♥

Emelia Jamaluddin

012-9488265

Sunday, 20 April 2014

BIJI ANGGUR ANTI KANSER

BIJI ANGGUR : ANTI KANSER ?

Biasanya orang akan buang biji anggur setelah memakan buahnya. MasyaAllah hebatnya buah anggur ciptaan Allah bukan saja lazat dimakan dan menjadi alkali dalam tubuh ,bahkan biji nya juga sangat bermanfaat !

TAHUKAH ANDA KHASIAT BIJI ANGGUR ? ?
===================
▶▶Menurut kajian , biji anggur bertindak menentang radikal bebas .

▶▶Anti kanser : biji anggur berkhasiat dalam membantu melawan pertumbuhan kanser kerana sifatnya yang ber antioksida tinggi

▶▶Mencegah stroke : tahukah anda biji buah anggur mempunyai kandungan mineral, zink , mangan dan zat penguat kolagen yang bertindak menjaga KEANJALAN PEMBULUH DARAH ~ dimana keanjalan pembuluh darah sangat penting untuk mencegah gejala strok .

▶▶Melembapkan kulit : pernah cuba air pati biji anggur yang ditulenkan dalam bentuk jernih biasa di pasaran untuk melembapkan kulit? Haa harga pati biji anggur ni mahal ye... khas untuk kelembapan kulit. (Tapi saya tak serasi ..ngeeeee )

Sekarang di pasaran banyak orang jual kapsul BIJI ANGGUR untuk kesihatan tubuh badan.

Di Shaklee, BIJI ANGGUR adalah salah satu ramuan yang terdapat dalam VITAMIN E COMPLEX . Ia sangat disyorkan kepada pesakit pesakit ▶▶ Darah tinggi ▶▶pesakit Kanser ▶▶ Kolesterol ▶▶Jantung ▶▶ kecantikan kulit ▶▶ proses pemudaran /pemulihan parut

 →→1 biji VITAMIN E SHAKLEE 400IU  diambil untuk menjaga kesihatan dan kecantikan

→→2 biji VITAMIN E SHAKLEE 400IU diambil pesakit ▶▶ DARAH TINGGI ▶▶ KOLESTEROL ▶▶ JANTUNG ▶▶ KESUBURAN LELAKI MEMBANTU MENINGKATKAN JUMLAH PERATUSAN KUALITI SPERMA

→→3 biji VITAMIM E SHAKLEE 400IU ▶▶ Pesakit KANSER Sebagai anti oksidan ,kombinasi terbaik Carotomax dan Vitamin C

Mahukan cara makan vitamin yang betul mengikut taraf kesihatan anda khas untuk pelanggan sahaja .Hubungi saya pengedar Shaklee 910243 SMS WHATSAPP

Emelia Jamaluddin

012-9488265

Page : Ladang Vitamin - membina kesetiaan melalui kualiti




KHASIAT VITAMIN E BAGI PESAKIT DARAH TINGGI

VITAMIN E

Membantu memelihara dengan menganjalkan salur darah agar tidak mudah pecah akibat tekanan darah tinggi.

Kandungan selenium pada vitamin E baik untuk kesihatan jantung # kesuburan lelaki dengan membantu meningkatkan jumlah peratusan sperma # penghidap darah tinggi # kolesterol yang baik

Bonus sampingan memudarkan parut # melembapkan kulit # memudar garis halus # elak wajah dari sunburn

1 biji Vitamin E 400iu (tahan 3 bulan untuk kecantikan kulit dan kesihatan)

2biji Vitamin E 400iu sehari bagi pesakit jantung # darah tinggi # kesuburan lelaki

3biji Vitamin E 400iu sehari bagi pesakit kanser membantu melawan pertumbuhan kanser (kombinasi terbaik bersama Vita C dan Carotomax ) untuk antioksida yang tinggi


Jom maintain ambil Vitamin E... sekadar makanan tambahan. Dan ia bukan ubat ye.

#mencegahlebihbaikdaripadamembiarkansakitkronikkosmakinmahal

Pengedar supplemen Shaklee Id 910243 dan konsultasi percuma untuk pelanggan sahaja :)

Pm sms whatsapp

Emelia Jamaluddin 012-9488265

Page : Ladang Vitamin

Thursday, 17 April 2014

TANDA TANDA KEKURANGAN KALSIUM

TANDA TANDA KEKURANGAN KALSIUM
------------------
★Otot & Saraf:Kebas dan rasa yang mencucuk keliling mulut, jari-jari tangan dan kaki.Kejang ototWheezing(pernafasan berdehit)Susah menelanSuara berubah akibat laryngospasm

 ★Saraf:Mudah marah, terjejas keupayaan intelektual, kemurungan, dan perubahan personaliti.

★Letih/Sawan :Lain-lain pergerakan yang tidak terkawal

★Jantung/Sesak nafas:Tanda-tanda lemah jantung...cepat penat

★Kulit Rambut: kasar, kuku rapuh

★Psoriasis (sakit kulit)Kulit kering

☆☆Lagi Tanda-Tanda Kekurangan Kalsium☆☆:

★Kekejangan atau krem otot
★sukar/susah nak tidur
★Perasaan berdebar2
★Eczema-penyakit kulit
★Rapuh kuku
★Sakit Sendi
★Tekanan darah tinggi
★Gigi reput
★Paras Kolestrol tinggi
★Kebas-kebas kaki dan tangan
★Rheumatiod arthritis
★Rickets

Haaa...dan sumber kalsium pilihan saya Ostematrix . 4 biji saja dah cukup untuk keperluan kalsium harian anda. Oopss tapi kalau dah ambil susu dan susu berkalsium tinggi yang lain boleh lah dikurangkan kepada 2 atau 3 biji sehari.. tak nak lah overdose kan kan ...

Cuba lah Ostematrix hari ini. Ambil sebelum tidur dan rasai perubahan apabila bangun dari tidur. Segar gitew wahh

-------------
Pengedar sah Shaklee anda COD AREA TEMERLOH - MENTAKAB - TRIANG - BERA - KERAYONG

012-9488265

EMELIA JAMALUDDIN

LADANG VITAMIN - MEMBINA KESETIAAN MELALUI KUALITI

Tuesday, 15 April 2014

TESTIMONI ESP : STRECTHMARK HILANG

TESTIMONI ESP -Strecthmark hilang

Wah..teruja kan bila strechmark kat perut dah hilang - kulit rasa segar- kurang letih - susu banyak

Alhamdulillah..ni baru 1 tong Esp  ahaa..

ESP memang mabeles untuk wanita- ibu menyusu - bekerja atau tidak - mementingkan kecergasan - hamil - dalam pantang - berpuasa -selepas pembedahan

Cubalah segelas Esp hari ini !♥♥♥

012-9488265

Emelia Jamaluddin

Pengedar Shaklee 910243

Monday, 14 April 2014

TESTIMONI HERBAL BLEND : KULIT BUSUK, SAKIT DAN BERAIR SEMBUH

TESTIMONI HERBAL BLEND

Selepas sapu dalam masa penggunaan 20 hari, alhamdulillah inilah hasilnya. Krim bebas toksik, tanpa kimia dan steroid.

Sebelum : berair , busuk dan sukar berjalan kerana sakit. Ayat yang paling best ...nak krim murah jugak baru jadi hehehe semua nya dengan izin Allah jua.

*Hasil mungkin berbeza mengikut individu.

Info dan order

012-9488265

Emelia Jamaluddin

Pengedar Shaklee 910243