Saturday, 26 July 2014

VIVIX BOOSTER KESIHATAN

VIVIX @ BOOSTER

# Booster kawal diabetes

# Booster kawal kolesterol

# Booster kawal darah tinggi

# Booster imuniti

# Booster kulit tegang

# Booster rawat sel sel

# Booster awet muda

1 sudu sehari Vivix akan menjadi booster @ penggalak kesihatan anda.

5 HARI SAJA LAGI VIVIX dengan harga BOOSTER MURAH

▶▶▶ Emelia Jamaluddin
▶▶▶▶ 012-9488 265

PERISAI KOLESTEROL DI MUSIM PERAYAAN

Radikal bebas
-------------

Saraf dan sel sel terdedah kepada kerosakan setiap hari.

# penggunaan pancaran LCD

# pancaran alat potostat

# pemanas air berbentuk minuman atau paip pemanas di bilik air

# pemanas makanan seperti mikrowave dsbgainya

#asap rokok /asap kenderaan

Setakat ni yang terlintas dikepala. Lain lain penggunaan bahan kimia seperti sabun basuh, pencuci pinggan dan pencuci lantai bahkan syampu yang dibuat menggunakan SLS agen penggalak buih.

Hidup memang terdedah kepada kerosakan akibat tangan tangan manusia itu sendiri.

Apa yang boleh kita elak , hindarkan lah. Patut lah orang orang terdahulu jauh dari penyakit dan jangka hayat pun lebih lama.

*berikan 60-90 trillion sel sel anda hanya yang terbaik dalam menentang penuaan selular, membantu memperbaiki DNA yang rosak dengan ▶▶▶▶ VIVIX

6 Hari lagi untuk nikmati harga promosi VIVIX tahun ini.

SMS PM WA ▶▶▶ 012-9488 265

Emelia Jamaluddin

Thursday, 24 July 2014

ELAK DEMAM BENGKAK URAT KETIKA TRAVEL RAYA

Travel raya

Dah ada yang mula balik kampung hari ni. Mana nak dukung anak lagi, mana nak bawa beg lagi naik flight atau kenderaan awam atau persendirian.  Satu tips untuk elak demam bengkak urat ( terjadi akibat mengangkat benda berat secara paksa atau tiba tiba) ialah dengan memelihara serta melindungi urat saraf anda. Cara terbaik ialah ambil 1 biji B complex dan 4 biji Ostematrix sebelum tidur atau selepas makan malam.

InsyaAllah selain bangun tidur bertenaga, tidur juga berkualiti kerana kedua vitamin ini merehat kan saraf.

Info khas ini dibawakan khas untuk anda oleh Ladang Vitamin : membina kesetiaan melalui kualiti

SMS WA PM UNTUK INFO & ORDER :

012-9488 265

Saturday, 19 July 2014

VIVIX PALING EKSKLUSIF DARI SHAKLEE

Assalamualaikum semua sahabat pembaca budiman...ini lah  VIViX satu satunya supplemen paling eksklusif dari Shaklee..paling tip  top  dan mengetop gitu dalam Shaklee.

Kalo kelompok beg tangan tu macam PRADA lah...haa..sebab apa ? kerana khasiat VIVIX ni dapat membantu memperbaiki sel sel DNA yang rosak.

Tahukah anda ?

1 SUDU VIVIX ada 15 polyphenols. Fungsi polyphenols adalah anti radang.

Dan apakah itu POLYPHENOLS ??

POLIFENOL @ POLYPHENOLS  merupakan sebatian tumbuhan yang mempunyai khasiat antioksida tertinggi terhadap kesan penuaan sel.



Kajian menyarankan pengambilan diet dalam tumbuhan polifenol kerana ia berupaya memberi perlindungan  terhadap penyakit akibat daripada kesan penuaan seperti penyakit jantung, diabetes dan penyakit-penyakit saraf(neurodegenerative)

Salah satu polifenol yang kuat adalah RESVERATROL, di mana ia terbukti dapat melambatkan proses penuaan di peringkat sel. Tumbuhan polifenol  kuat yang lain seperti asid fenolik,ellagitannins, anthocyanins, dan proanthocyanidins juga didapati dapat memberi kesan positif terhadap lanjut usia pada tahap selular.

Polifenol-polifenol ini ini banyak terdapat di dalam polygonum cuspidatum,  anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu.

---------------------
Bulan ni promosi VIVIX harga runtuh bagi ahli Shaklee. Beli 6 percuma 1.

SMS WA PM inbox untuk tempahan /maklumat lanjut

Rakan pengedar Shaklee Malaysia
SID 910243

EMELIA JAMALUDDIN
012-9488 265


 

TESTIMONI VIVIX : SAKIT SENDI/ ULSER MULUT

TESTIMONI VIVIX : Sakit sendi dan ulser mulut



Assalamualaikum semua sahabat, bahagia tak jika ada perubahan positif pada mak kita berbanding sebelum sebelum ni.. macam Puan SueMaya ni belum sampai seminggu bagi ibunya Vivix bila call ibunya cergas semacam. Ye lah kalo sebelum ni beliau sendiri susah nak faham percakapan ibunya kerana sakit mulut / ulser dalam mulut.


Satu perkara yang best lagi bila sakit sendi ibunya dah beransur hilang..alhamdulillah..siapa lah yang tak teruja mendengar perkhabaran macam ni kan..

Jom kita lihat bagaimana VIVIX berfungsi :

VIVIX bertindak melalui 4 tindakan :


1- Melindungi dan memperbaiki sellular DNA

2-Mengaktifkan pengawalan genetik utama, menolong melambatkan penuaan tahap sellular

3-Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4-Ramuan VIVIX 10x lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protin AGE




PROMOSI VIVIX SAH SEHINGGA 31 JULAI 2014

SMS WHATSAPP PM

Emelia Jamaluddin

012-9488 265

Ladang Vitamin - membina kesetiaan melalui kualiti

TESTIMONI VIVIX : KENCING MANIS / DARAH TINGGI

TESTIMONI VIVIX : Kencing manis, darah tinggi, sakit sendi dan ulser mulut

VIVIX bertindak melalui 4 tindakan :


1- Melindungi dan memperbaiki sellular DNA

2-Mengaktifkan pengawalan genetik utama, menolong melambatkan penuaan tahap sellular

3-Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4-Ramuan VIVIX 10x lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protin AGE


PROMOSI VIVIX SAH SEHINGGA 31 JULAI 2014

SMS WHATSAPP PM

Emelia Jamaluddin

012-9488 265

Ladang Vitamin - membina kesetiaan melalui kualiti

Friday, 18 July 2014

LAGI LAGI TESTIMONI VIVIX

LAGI LAGI TESTIMONI VIVIX : KENCING MANIS

Semuanya dengan izin Allah jua.

Sakit cari ubat. Mati itu pasti. Berikhtiar selagi boleh.

PM SMS WA untuk tempahan / maklumat lanjut :

Emelia



012-9488 265

Ladang Vitamin membina kesetiaan melalui kualiti

Thursday, 10 July 2014

CADANGAN SET PENYUSUAN IBU SHAKLEE

 Assalamualaikum semua mommies dan jelitawan ...

SUSU MERUDUM ?

TIDAK BERTENAGA DAN SERING PENAT KETIKA PUASA ?

ANDA SEDANG DALAM MISI MENYUSUKAN ANAK DENGAN SUSU IBU ?

SERING LOYA , MUAL HINGGA TAK BERMAYA NAK PUASA ?

BERITA BAIK !!!

CADANGAN SET HAMIL SHAKLEE JAWAPANNYA !!

1) ESP Protein - Berfungsi menyihatkan sel.. membantu membentuk semula sel baru.. mengurangkan water retention (sesuai untuk ibu berpantang nak shape up semula badan, dan bantu pudarkan stretch mark, badan ibu tak letih, bertenaga, milk booster) , Ibu kekal bertenaga, kulit cantik berseri

2) Vita-Lea with iron - sumber multivitamin dan multimineral bekalkan nutrisi kepada ibu terutama zat besi sebab ibu bersalin banyak hilang zat besi dan susu ibu kaya zat besi, jadi pengambilan Vita-Lea percepat ibu tambah darah semula. Menyumbang penghasilan susu

3) B-Complex- vitamin tenaga tukarkan makanan kepada tenaga dan vitamin morale, anti-stress baik untuk ibu bersalin sebab mood bila hamil /berpantang ada kalanya swing.. B-Complex membantu release stress bagi ibu relax dan sedikit sebanyak boleh membantu pertingkatkan hasil susu, mencegah letih lesu dan memberi tenaga

4) vitamin C - membantu meningkatkan sistem imun, mempercepat luka sembuh, baik untuk gusi , kulit.

5) ostematrix - kalsium with magnesium (membekalkan kalsium untuk tulang dan gigi dan elakkan sembelit sepanjang berpantang) , melegakan saraf kombinasi terbaik b complex , menstabilkan tekanan darah, kekurangan Sumber kalsium boleh mengakibatkan kejang otot, kebas, krem kaki , gigi dan tulang yang mudah rapuh

Terdapat dalam belian secara loose satu satu , atau belian set lengkap hamil , berpantang dan menyusu atau kesemua nya sekali.

UNTUK TEMPAHAN SILA SMS /WHATSAPP /PM  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Emelia Jamaluddin
Id Shaklee 910243
012-9488265 ( sms Wa)

# Ladang Vitamin - Membina kesetiaan melalui kualiti




NAK CUBA ORDER SENDIRI SET PENYUSUAN IBU??? KLIK SINI , BUAT PEMBELIAN DAN SHAKLEE AKAN POS BARANG ANDA KE RUMAH. SENANG BUKAN ??

Tuesday, 8 July 2014

TESTIMONI VIVIX : KENCING MANIS / DARAH TINGGI

Assalamualaikum semua sahabat...ni testimoni Vivix dari Puan Nurul Azliza. Katanya ibu mertuanya dah boleh makan benda manis ketika pergi kenduri.. ye lah..memang makan nak kena jjaga walaupun kita ambil Vivix ni kan..tapi alhamdulillah ibu mertua beliau gula nya terkawal walaupun dah dapat makan makanan manis..

haaa tapi jjangan ,lah selalu telan yang manis manis ye..sayang badan kan...sayang jantung kan...lagi pun tahukah anda manis yang terlampau adalah makanan kanser ?

Oh ya..bulan ni promosi Vivix belian 6 percuma 1..harga memang superb...hubungi saya iuntuk tempahan saya akan poskan kepada anda.

Anda nak lagi murah ? Sertai kami hubungi saya untuk keahlian Shaklee...

Emelia Jamaluddin

Shaklee Id 910243

SMS WHATSAPP 012-9488 265

Apa?? Anda nak cuba shopping sendiri ??

Ok jom klik sini


Friday, 4 July 2014

TESTIMONI VIVIX : SAKIT BUAH PINGGANG

TESTIMONI  VIVIX : SAKIT BUAH PINGGANG

Teringat tahun lalu sahabat Shaklee Mariani Md Isa bertanyakan di group diskuss pasal sakit buah pinggang. Secara umumnya , sakit buah pinggang tak boleh minum air banyak. Dan biasanya penyakit KRONIK, kami cadangkan VIVIX .

Gambar ini Aisyah pesakit buah pinggang kronik. Buah pinggang kirinya rosak, manakala yang kanannya berair. Setelah menghabiskan sebotol VIVIX , ketumbuhan sebesar 18cm di pinggang kanan kecut kepada 11cm. Sekarang, beliau dah menghabiskan berbotol botol Vivix dan dah boleh menjalani kehidupan nya seperti biasa.

Alhamdulillah, VIVIX berfungsi memperbaiki DNA yang rosak. Dan memperbaiki sel sel kita.

Berikan 60 trillion sel sel anda hanya yang terbaik.

Ketahui lanjut SMS PM  WHATSAPP saya untuk info dan order :

Emelia Jamaluddin

012-9488 265

Pengedar  Shaklee 910243